2014.05.20.
23:13

Írta: Matracom

Olcsó matrac

Amennyiben olcsó matracot szeretnénk vásárolni pár dologra figyelnünk kell. A hosszú évek alatt, amikor olcsó matracot kerestek nálam a leggyakoribb, amit halottam, az volt, hogy „ Minek vegyek drágán matracot, úgyis 2 év múlva tönkre megy.” Ez így is van a nagyon olcsó matrac esetében. Egyszer volt egy rossz tapasztalatuk a matraccal és utána csak az olcsó matracot vásárolták. Ebben az esetben ne várjunk többet a matractól, mint 2-3 év. Az olcsó ár hozza magával a rossz minőséget is.

Mennyiért tudunk olcsó, de jó matracot venni?

Amennyiben olcsón szeretnénk, jó matracot venni, akkor a magyar piacon kell először körülnéznünk. A magyar cégek olcsóbbak lesznek, mint a külföldiek, viszont minőségben hasonlóak is lehetnek. (van rosszabb, de van jobb) Magyar matracgyártó cég például a Korall. A Korall jó minőségű és kedvező árú matracokat készít. Általában az olcsó, de már jó felnőtt matracok 180x200-as méretben 50000 Ft-tól kezdődnek. Érdemes egy jobb matracra beruházni, mert hosszabb élettartam mellett a komfort is jobb. 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok olcsó matrac matrac olcsón olcsó matracok olcsó matrac webáruház olcsó de jó matrac

A bejegyzés trackback címe:

https://matracom.blog.hu/api/trackback/id/tr426186133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása