2015.11.28.
18:58

Írta: Matracom

Best Dream Siglo matrac

A Best Dream Siglo matrac az egyik legnépszerűbb olasz vákuum matrac, a kemény matracok között. A Siglo matrac egy határozott kemény alátámaszt biztosít alvás közben. A matrac 18 cm magas kemény hideghab maggal van ellátva, fölötte pedig egy nagyon jó tapintású pamut réteg. A matrac teljes magassága 20 cm. A gyártó a Siglo matracra 15 év garanciát vállal. A Best Dream Siglo matrac elszámolható Egészségpénztárra is. 

 

Gyártói leírás a Best Dream Siglo matracról

Nagy sűrűségű hideg habból készült kemény ortopéd vákuum matrac. Mely optimális ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók leg-szélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál. Szénszállal átszőtt különleges minőségű pamut szövetből készült, mely megóv minket a sztatikus elektromosságot okozó por felhalmozódásától!

A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását.

 

Amit a Best Dream matracról tudni kell!

A Best Dream olasz matracgyártó cég Magyarországon 5 különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti. A Best Dream matracokra 15 év garancia van, nem véletlen mert akár 150 kg súlyt is elbír.

 

A Best Dream siglo matrac a következő webáruházakban vásárolható meg:

Best Dream siglo matrac - akciós matracok

Best Dream siglo matrac - matracvásár

Best Dream siglo matrac - matracexpress

Best Dream siglo matracmatracom

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Best Dream siglo soglo matrac best dream siglo matrac soglo matracok siglo kemény matrac

A bejegyzés trackback címe:

https://matracom.blog.hu/api/trackback/id/tr938123044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása