2015.11.28.
18:58

Írta: Matracom

Best Dream Siglo matrac

A Best Dream Siglo matrac az egyik legnépszerűbb olasz vákuum matrac, a kemény matracok között. A Siglo matrac egy határozott kemény alátámaszt biztosít alvás közben. A matrac 18 cm magas kemény hideghab maggal van ellátva, fölötte pedig egy nagyon jó tapintású pamut réteg. A matrac teljes magassága 20 cm. A gyártó a Siglo matracra 15 év garanciát vállal. A Best Dream Siglo matrac elszámolható Egészségpénztárra is. 

 

Gyártói leírás a Best Dream Siglo matracról

Nagy sűrűségű hideg habból készült kemény ortopéd vákuum matrac. Mely optimális ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók leg-szélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál. Szénszállal átszőtt különleges minőségű pamut szövetből készült, mely megóv minket a sztatikus elektromosságot okozó por felhalmozódásától!

A huzatanyag összetétele természetes Szénszállal átszőtt pamut. Antibakteriális, és megakadályozza az atkák előfordulását.

 

Amit a Best Dream matracról tudni kell!

A Best Dream olasz matracgyártó cég Magyarországon 5 különböző matracait lehet megvásárolni. A Best Dream matrac családba tartozó matracok egy nagy sűrűségű hideghab (elioform hab) habokból állnak és nagy népszerűségét a kivalló minőségű alapanyagoknak és komfortérzetnek köszönheti. A Best Dream matracokra 15 év garancia van, nem véletlen mert akár 150 kg súlyt is elbír.

 

A Best Dream siglo matrac a következő webáruházakban vásárolható meg:

Best Dream siglo matrac - akciós matracok

Best Dream siglo matrac - matracvásár

Best Dream siglo matrac - matracexpress

Best Dream siglo matracmatracom

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Best Dream siglo soglo matrac best dream siglo matrac soglo matracok siglo kemény matrac

2015.03.30.
21:03

Írta: Matracom

SleepConcept SENSIBLE-M matrac

SleepConcept SENSIBLE-M matrac leírás

 

 

A SleepConcept SENSIBLE-M egyik prémium kategóriás luxus táskarugós memory matrac a webáruházunkban. A SleepConcept termékei között a felső kategóriát képviselő matrac egy félkemény komfortú. A Sensible matrac 25 cm magasságával és nagy sűrűségű habjaival az egyik legstrapabírobb matracaink közé tartozik.  A matrac alsó részét egy 4 cm 35 kg/m3 hideghab réteg található. A nagy sűrűség miatt a hab sokáig tartós marad, és kevésbé fogja az ágyrács benyomni a habréteget. A matrac közepén egy 12,5 cm 7 zónás táskarugós rendszer biztosítja a formakövetést a rugós hatást. A zsákrugóknak köszönhetően a matrac formakövetése jobb, mint a hagyományos bonell rugós matracok esetében. A zsákrugós rendszer két tűzött nemez réteg fogja közre, hogy a rugók ne szúrják át a hab réteget, ezzel is megőrizve a hosszú élettartamot. A nemez fölött egy 2 cm 90kg/m3 heterogén habszivacs található, amitől a matrac félkemény lesz. A heterogén habszivacs több fajta és sűrűségű hab összepréseléséből keletkezik, célja a keménység biztosítása. A magas sűrűség miatt a ki gödrösödés esélye is csökkenhet. A legfelső réteg egy 4 cm nagy sűrűségű félkemény memory hab. A memory habnak köszönhetően a matrac formakövetés még jobb lesz. A matrac rugós hatása mellett a memória hab miatt egy belesűlyedősebb, lágyabb érzetet kelt a matrac. A memory habos matracok kifejezetten ajánlott ortopéd szempontból azoknak, akiknek gerinc problémájuk, hát fájásúk, gerinc sérvük vagy ízületi fájdalmakban szenvednek. A matrac huzat egy prémium 3D szellőzővel ellátott 40 fokon mosható antiallergén Silver huzat. A huzat anti allergén hatása miatt az allergiásoknak nyugodtabb alvást biztosíthat. A SleepConcept SENSIBLE-M 2+10 év garanciát biztosít a gyártó. A matracok rendelhetőek egyedi méretben is. Szállítási határidő 8 munkanap!

 

A matrac felépítése:

  • 1 cm Silver 3D huzat
  • 4 cm memóriahab
  • 2 cm heterogén merevítő réteg
  • tűzött nemez
  • 12,5 cm magas 7 zónás táskarugó rendszer
  • tűzött nemez
  • 4 cm 35 kg/m3 hab
  • 1 cm Silver 3D huzat

Silver 3D huzat

A csúcskategóriás SILVER matrachuzatunk Argentum+ R nanotechnológiás matracszövet és bevonat ötvözi a legmodernebb nedvességszabályozást az antibakteriális ezüstionos felületkezeléssel.

Silver felirat közeli

Szólj hozzá!

Címkék: ágybetét matracom.hu ágybetétek sleepconcept matrac SleepConcept SENSIBLE-M matrac prémium matrac SleepConcept SENSIBLE-M matracok SleepConcept

2014.12.11.
10:24

Írta: Matracom

Rövid matrac cikkek

Giga matrac akció

Szólj hozzá!

Címkék: giga matrac akció

2014.05.20.
23:13

Írta: Matracom

Olcsó matrac

Amennyiben olcsó matracot szeretnénk vásárolni pár dologra figyelnünk kell. A hosszú évek alatt, amikor olcsó matracot kerestek nálam a leggyakoribb, amit halottam, az volt, hogy „ Minek vegyek drágán matracot, úgyis 2 év múlva tönkre megy.” Ez így is van a nagyon olcsó matrac esetében. Egyszer volt egy rossz tapasztalatuk a matraccal és utána csak az olcsó matracot vásárolták. Ebben az esetben ne várjunk többet a matractól, mint 2-3 év. Az olcsó ár hozza magával a rossz minőséget is.

Mennyiért tudunk olcsó, de jó matracot venni?

Amennyiben olcsón szeretnénk, jó matracot venni, akkor a magyar piacon kell először körülnéznünk. A magyar cégek olcsóbbak lesznek, mint a külföldiek, viszont minőségben hasonlóak is lehetnek. (van rosszabb, de van jobb) Magyar matracgyártó cég például a Korall. A Korall jó minőségű és kedvező árú matracokat készít. Általában az olcsó, de már jó felnőtt matracok 180x200-as méretben 50000 Ft-tól kezdődnek. Érdemes egy jobb matracra beruházni, mert hosszabb élettartam mellett a komfort is jobb. 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok olcsó matrac matrac olcsón olcsó matracok olcsó matrac webáruház olcsó de jó matrac

2014.05.11.
18:53

Írta: Matracom

Matrac

Matrac típusok

Rövid összefoglaló a matracokról, Mit kell tudni a bonell rugós, zsákrugós, hideghab, memóriahab matracokról. 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok ágybetét ágybetétek

2014.05.05.
22:07

Írta: Matracom

Matracom.hu Google + oldala

Matracom.hu Google + oldal

A matracom.hu matrac webáruházunkat már a Google + -n is követhetitek. Ha érdekelnek titeket az alvással kapcsolatos cikkek kövessetek Minket. 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok matrac webáruház google +

2014.05.05.
22:04

Írta: Matracom

Matracom.hu Facebook oldal

Matracom.hu facebookon

A matracom.hu matrac webáruházunkat már a facebookon is követhetitek. Ha érdekelnek titeket az alvással kapcsolatos cikkek kövessetek Minket. 

 

A matracom.hu matrac webáruház

Szólj hozzá!

Címkék: matrac webáruház matrac outlet matrac webshop matrac facebook matrac cikke matrac matrac

2014.05.05.
22:00

Írta: Matracom

Best Dream Wools vákuum matrac

 

 

Amit a Best Dream Wools vákuum matracról tudni lehet
A Best Dream családjba tartotó Wools vákuum matrac népszerűsége a feszes ortopéd kialakítású matracban rejlik. A Best Dream Wools matrac egy speciális Biocell hideghab magból áll, amely kiválló formakövetést biztosít. A Wools matracok egy kemény érzetet biztosítanak,  így mindenkinek ideális, aki szeret egy keményebb felületen aludni és egy feszesebb matracra vágyik. A matracmag nagyon jól vezeti el a nedvességet, ezt az összefüggő molekuláris szerkezetének köszönhető. A matrac nagyon jól szellőzik. A Best Dream Wools vákuum csomagolásban érkezik, így a szállítás is könnyebben megoldható. A matrachuzat téli-nyári oldala, az egyik oldala 100% merinói gyapjúból van, míg a másik egy antiallergén pamut rétegből áll. A matrac 150 kg-ig terhelhető és a gyártó 15 év garanciát vállal a matracra.

1. 100% GYAPJÚ bevonat Téli oldal
2. Légáteresztő gumírozott réteg
3. Ortopédiai poliuretán kemény mag
4. Légáteresztő gumírozott réteg
5. Antiallergén Pamut réteg nyári oldal

 

Kiknek ajánljuk a Best Dream Wools matracot?

A Best Dream Wools matracot azoknak alánjuk, aki egy kemény és feszes matracot szeretnének, kiemelkedő ár-érték arányban. Kivalló nedvesség elvezetésű és nagyon jól szellőző matracmaggal rendelkezik, így az izzadósabbaknak egy tökéletes választás lehet. Ezenfelül az egyik oldala a matracnak 100% merinói gyapjú huzatos, így a téli estéken a fázósabbak egy melegebb érzett kapnak, ezenfelül allergén hatást a gyapjú és a pamut oldalon egyaránt.

 

Mi az a vákuum matrac?

A Vákuum matrac egy csomagolási technika, a könnyebb szállíthatóság miatt a matrac gyártó cégek kitalálták, hogy a hideghab matracokat vákuum csomagolásban fogják szállítani. Ennek az előnye, hogy sokkal kisebb helyen is szállítható a matrac, úgy, hogy nem megy a minőség a tartósság. Rovására. Vagyis a vákuum matracok egy hengerbe összetekert matracot jelentenek. Amit a Best Dream matracról tudni kell! A Best Dream márka mára már igen elterjed lett a kis országunkban. A Best Dream kínálatában számos vákuum csomagolású matrac található, ezek, mind igen jó minőségű hideghab maggal rendelkeznek, így a Magyarországra egy olyan gyártó is bekerült, ami ár-érték arányban kivalló és jó minőségű nagy teherbírású matracokat gyárt. A matracokra ezenfelül a hosszú múltál rendelkező olasz matracgyártó cég 15 év garanciát vállal.

 

A Best Dream cég és a Best Dream olasz matracok

A Best Dream olasz matracok korunk legfejlettebb matrac alapanyagaival dolgozik. Az olasz gyártó felismerte a piac igényeit és jó ár-érték arányban nagyon jó minőségű hideghab matracokat kezdett el gyártani. A Best Dream matracokat már szerte a világban elismerik, és a folyamatosan növekednek és fejlesztik matrac kínálatukat. A Best Dream matrac kínálatban megtalálható a lágyabb és a keményebb matracok is.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok matrac webáruház Best Dream wools Best Dream Best Dream matrac matracom.hu

2014.05.05.
14:11

Írta: Matracom

Matrac webáruház

A matracom.hu matrac webáruház számos matrac, ágybetét  típus megtalálható. A csapat több éves matrac tapasztalattal rendelkezik, mint a külföldi, mint a haza matrac piacon . Célunk olyan átlátható matrac webáruház létrehozása volt, ami nem csak árakban fog versenyképes megoldás biztosítania a konkurenciával szemben, hanem minőséget is képvisel.  Hosszú termék leírások és jól megszerkesztett képek mellett a matrac vásárlás mellé egy ajándék memória párnát is adunk ajándéka. Egy matrac fórum is üzemel az oldalon, hogy a kérdésekre egy képzett kolléga gyorsan válaszoljon. 

 

Nézd meg a matrac kínálatunkat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: matrac matracok matrac webáruház matrac outlet matrac webshop matracos